Tisztelt Ügyfeleink! 2017. március 1-jétől megváltozik az ÁSZF, melyet megtekinthetnek ide kattintva.
Most akciós áron hívhatja kedvenc körzetét. Akciós árlistánkat az Akciós áraink menüpont alatt érheti el.

 

facebook-logo-png-17

felkialtojelA menüpontokra is rálehet kattintani!


Fontos

A kitöltött és kinyomtatott, majd aláírt számhordozási nyilatkozatot, e-mailben Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, vagy a 62/611-612 hívószámú fax-ra, vagy pedig postai úton a 6900 Makó Bajcsy Zsilinszky ltp a/4 b 4/13 címre  lehet megküldeni. Az adatlap megérkezését követően munkatársunk e-mail útján visszajelzést küld, hogy milyen időponttal fog megtörténni a hordozás. A zökkenőmentes hordozás lebonyolítása érdekében, a hordozási adatlapon kizárólag a jelenlegi szolgáltató által a számlákon, vagy az előfizetői szerződésben szerpeltetett adatokat kell feltüntetni. ISDN számmező esetén a hívószám tartományt kell feltüntetni (tól-ig), mivel ezek a számok csak együtt hordozhatóak.
 
Főoldal Számhordozási adatlap
ELŐFIZETŐI NYILATKOZAT SZÁMHORDOZÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ


Iktatószám:

Alulírott igénylő az Elektronikus Hírközlésről szóló 2003. évi C. tv. 150. § (1) bekezdése, valamint a 46/2004. (III.18.) Kormányrendelet által a vezetékes telefonom számának hordozhatóságra biztosított lehetőségemmel élve alábbi adataim megadásával úgy nyilatkozom, hogy helyhez kötött telefon szolgáltatásra a Fonio-Voip Kft. (Székhelye: 6900 Makó, Bajcsy-Zsilinszky ltp. A/4 lph. B ép. 4/13.; Cg.: 06-09-010819) szolgáltatót választom, és e szolgáltatásra előfizetői szerződést kötök, amelynek során az alább rögzített vezetékes telefonszámomat (számaimat) meg kívánom tartani.

Az alább rögzített kapcsolási számokra vonatkozóan jelenleg a(z)
szolgáltatóval megkötött előfizetői szerződéssel rendelkezem, és tudomásul veszem, hogy az előfizetői szerződésem ezen kapcsolási számok vonatkozásában megszűnik.
telefon-
Fonio ügyfél azonosítószám:
Nyilatkozattevő adatai:
Név/cégnév:
Leánykori név:
Anyja neve:
Állandó lakcím/székhely:
Születési hely:
Születési idő:
Személyi igazolvány száma (cég esetén adószám):
Útlevél, vagy más hatósági igazolvány száma (csak külföldi állampolgár esetén):
Kapcsolattartási név:
Aláírásommal hozzájárulok, hogy az azonosításomhoz szükséges –személyes adataimat tartalmazó- okiratokról, okmányokról a szolgáltató másolatot készíthessen, azokat az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.
Hozzájárulok
Nem járulok hozzá
A hordozni kívánt telefonszám(ok) adatai:
A telefonszám(ok) üzemelési helye:
Hordozni kívánt telefonszám(ok):
MT azonosító (csak Magyar Telekom esetén):
Alulírott igénybejelentésemmel meghatalmazom a Fonio-Voip Kft.-t, hogy jelenlegi telefonszolgáltatómnál az előfizetői szerződésemet megszüntesse, valamint a fent megjelölt telefonszámok megtartása érdekében nevemben eljárjon.

Kijelentem, hogy a jelenleg helyhez kötött telefonszolgáltatómnál lejárt díjtartozásom nincs.
Kelt:
________________________________
Igénybejelentő cégszerű aláírása
Kapcsolattartó telefonszám: