Tisztelt Ügyfeleink! 2017. március 1-jétől megváltozik az ÁSZF, melyet megtekinthetnek ide kattintva.
Most akciós áron hívhatja kedvenc körzetét. Akciós árlistánkat az Akciós áraink menüpont alatt érheti el.

 

facebook-logo-png-17

felkialtojelA menüpontokra is rálehet kattintani!


Fontos

A kitöltött és kinyomtatott, majd aláírt adatlapot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, a 62/611-612-es számú fax-ra, vagy pedig postai úton a 6900 Makó, Bajcsy-Zsilinszky ltp. A/4 lph. B ép. 4/13. címre lehet megküldeni. A megrendelő megérkezését követően munkatársunk e-mail útján felveszi Önnel a kapcsolatot. Az igényelt számmező rendelkezésre bocsátása, a szabályosan kitöltött adatlap megérkezését követően, 5 napon belül történik. Az igényelt számmező az ügyféli minősítés megszűnésekor automatikusan, egyéb esetben 30 napos felmondási idő mellett törlődik. A nemzetközi hívószámot igénylő ügyfelek egyenlege minden esetben meg kell, hogy haladja a számfenntartás havi költségét.

 
Főoldal Hívószám-igénylő lap (nk)
Iktatószám:


Számmező használati igénylőlap
Fonio szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleknekNemzetközi hívószámot, csak regisztrált és egyenleggel rendelkező Fonio ügyfelek igényelhetnek. A számmező igénylőlapot, a pontos kitöltést – cégek esetén a cégszerű aláírást követően –, a 62/611-612 számra faxon, vagy e-mailben, a hivoszamok@fonio.hu címre kell megküldeni. Az adatlap esetleges postai úton történő továbbítása esetén, a postázási cím: 6900 Makó, Bajcsy-Zsilinszky ltp A/4 lph. B ép. 4/13.

Az igényelt számmező rendelkezésre bocsátása, a szabályosan kitöltött adatlap megérkezését követően, 5 munkanapon belül történik. Amennyiben az igény valami okból nem teljesíthető, az igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül, az ok megjelölésével e-mail útján tájékoztatást küldünk. Az 5 munkanapos határidő, az esetlegesen postai úton megküldött igénylőlap esetén a kézbesítés időpontjától számítódik.

A megrendelést követően, az ügyfél rendelkezésére álló egyenlegéből levonásra kerül a nemzetközi hívószám installációs, valamint első havidíja. Minden további hónapban automatikusan az ügyfél rendelkezésére álló egyenlegéből történik a havi fenntartási díj jóváírása, így a nemzetközi hívószámot igénylő ügyfelek egyenlege minden esetben meg kell, hogy haladja a számfenntartás havi költségét.

A nemzetközi hívószámok használata iránti igény megszüntetéséhez 30 napos felmondási idő tartozik. A megszüntetés iránti kérelmet a hivoszamok@fonio.hu e-mail címre kell benyújtani.
Nemzetközi hívószám(ok) megrendelése


Alulírott megrendelem az alábbi nemzetközi hívószámot:
db:
Ország:
Ország:
Város, vagy körzetszám:
Város, vagy körzetszám:
Város, vagy körzetszám:
db:
db:
Ország:
Igénylés dátuma:
Igénylő neve:
Fonio azonosító:
Számlázási cím:
E-mail cím:
_____________________________
igénylő aláírása