Tisztelt Ügyfeleink! 2017. március 1-jétől megváltozik az ÁSZF, melyet megtekinthetnek ide kattintva.
Most akciós áron hívhatja kedvenc körzetét. Akciós árlistánkat az Akciós áraink menüpont alatt érheti el.

 

facebook-logo-png-17

felkialtojelA menüpontokra is rálehet kattintani!


Fontos

A kitöltött és kinyomtatott, majd aláírt adatlapot, e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, a 62/611-612-es számú fax-ra, vagy pedig postai úton a 6900 Makó, Bajcsy-Zsilinszky ltp. A/4 lph. B ép. 4/13. címre lehet megküldeni. Az igényelt számmező rendelkezésre bocsátása, a szabályosan kitöltött adatlap megérkezését követően, 5 napon belül történik. Az igényelt számmező az ügyféli minősítés megszűnésekor – amennyiben az ügyfél nem kívánja a hívószámo(ka)t más szolgáltatóhoz hordozni –, 6 hónap pihentetést követően automatikusan visszakerül a Fonio-Voip Kft. kiosztható hívószámai közé, tehát újra kioszthatóvá válik.

 


 
Főoldal Hívószám-igénylő lap (magyar)
Számmező használati igénylés
(FONIO szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek részére)Iktatószám:
Magyarországi földrajzi hívószámot, csak regisztrált és egyenleggel rendelkező Fonio ügyfelek igényelhetnek. A számmező igénylőlapot, a pontos kitöltést – cégek esetén a cégszerű aláírást követően –, a 62/611-612 számra faxon, vagy e-mailben, a hivoszamok@fonio.hu címre kell megküldeni. Az adatlap esetleges postai úton történő továbbítása esetén, a postázási cím: 6900 Makó, Bajcsy-Zsilinszky ltp A/4 lph. B ép. 4/13.
Az igényelt számmező rendelkezésre bocsátása, a szabályosan kitöltött adatlap megérkezését követően, 15 napon belül történik. Amennyiben az igény valami okból nem teljesíthető, az igény beérkezésétől számított 15 napon belül, az ok megjelölésével tájékoztatjuk. A 15 napos határidő, az esetlegesen postai úton megküldött igénylőlap esetén a kézbesítés időpontjától számítódik.
A hívószámok rendelkezésre bocsátása, illetve fenntartása a különleges hívószámok kivételével díjmentes.
Az igényelt számmező az ügyféli minősítés megszűnésekor – amennyiben az ügyfél nem kívánja a hívószámot(okat) más szolgáltatóhoz hordozni –, 6 hónap pihentetést követően, automatikusan visszakerül a Fonio-Voip Kft. kiosztható hívószámai közé, tehát újra kioszthatóvá válik. A hordozási lehetőség a különleges hívószámok esetén nem biztosított.
A hívószámok rendelkezésre bocsátásának megszüntetésére irányuló kérelmet, legkésőbb a megszüntetést megelőző hónap 25. napjáig kell e-mail útján, a hivoszamok@fonio.hu címre, vagy faxon a 62/611-612 számra eljuttatni.
Hívószám(ok) megrendelése


Alulírott megrendelem az alábbi magyarországi körzetszám(ok)ból az alábbi hívószámo(ka)t. Kijelentem, hogy a magyarországi hívószámokat Magyarországon belül, az adott körzetszámhoz tartozó földrajzi területen fogom felhasználni!

Tudomásul veszem, hogy amennyiben az általam igényelt hívószám már más ügyfélnek kiosztásra került, a szolgáltató a szabad számmezőből jelöli ki a hívószámot.
Hívószám:
Darabszám:
Megjegyzés:
Hívószám:
Darabszám:
Megjegyzés:
Hívószám:
Darabszám:
Megjegyzés:
Megrendelés dátuma:
Megrendelő neve:
Fonio azonosító szám:
Lakcím:
E-mail cím:
_____________________________
igénylő aláírása