Tisztelt Ügyfeleink! 2017. március 1-jétől megváltozik az ÁSZF, melyet megtekinthetnek ide kattintva.
Most akciós áron hívhatja kedvenc körzetét. Akciós árlistánkat az Akciós áraink menüpont alatt érheti el.

 

facebook-logo-png-17

felkialtojelA menüpontokra is rálehet kattintani!


Főoldal

FonioHogyan telefonálhatok?

Regisztrálás és egyenleg feltöltése után az alábbi eszközökkel tud telefonálni:

1. Számítógéppel, amelyik rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval. Telepíteni kell egy tetszőleges kliens programot (X-Lite vagy Ninja). A GYIK részben megtalálhatja ezeknek a programoknak a telepítési útmutatójában a letöltési linket, illetve a beállításokban nyújt segítséget.

2. Internet telefon átjáró eszközzel: ezt az eszközt (LINKSYS PAP2T) Ön az internet szétosztó routerébe csatlakoztatja, majd a GYIK részben található útmutató alapján webes felületen bekonfigurálja azt.

A hagyományos telefonkészülékét ebbe az eszközbe csatlakoztatja, és számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.

3. Okos mobiltelefonról. Ezeknek a telefonoknak el kell tudni érniük az ingyenes internetet, vagy havi mobil internet előfizetéssel kell rendelkezni. Ajánlott szoftverek: CSipSimple (Android), Zoiper (Windows Phone, iPhone).
4. IP telefon: ezt a speciális eszközt Ön az internetet szétosztó routerébe csatlakoztatja és a webes felületen be kell konfigurálnia. Számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.

 

Tárcsázási szabály!

  • Hálózaton belüli ingyenes híváshoz tárcsázza egy másik Fonio felhasználó azonosító számát! A belső hívószámot minden partnerünk a regisztrációját követően e-mailben megkapja és hálózaton belül azon a (3-, 4- vagy 5-jegyű) számon érhető el.
  • Ha belföldi mobil- vagy vezetékes irányba kíván hívást kezdeményezni, úgy használja az alábbi formátumot: 06[körzetszám/szolgáltatóválasztó][hagyományos telefonszám]. Példák: mobil – 06 20 1234567; vezetékes – 06 62 123456.
  • Ha nemzetközi irányba kíván hívást kezdeményezni, úgy használja az alábbi formátumot: 00[országkód][körzetszám/szolgáltatóválasztó][hagyományos telefonszám]. Példák: mobil – 00 49 176 12345678. Vigyázat! A külföldi országokban a telefonszámok hossza eltérő lehet!