Tisztelt Ügyfeleink! 2017. március 1-jétől megváltozik az ÁSZF, melyet megtekinthetnek ide kattintva.
Most akciós áron hívhatja kedvenc körzetét. Akciós árlistánkat az Akciós áraink menüpont alatt érheti el.

 

facebook-logo-png-17

felkialtojelA menüpontokra is rálehet kattintani!


Főoldal

Regisztrálási útmutató

A Fonio szolgáltatásának igénybevételét megelőzően az első feladat a regisztráció.  A regisztráció végrehajtásához nincs más teendő, minthogy a honlapunkon található regisztráció menüpontra kattintva, az ott megjelenő űrlap segítségével megadni a kért adatokat.

Első lépésben a személyes adatok megadására szolgáló adatlap jelenik meg.  Az egyes mezők mellett taláhatóak segítő szövegek, melyeket megkönnyítik a regisztráció folyamatát. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Regisztráció

  

  • Cégnév: kitöltése nem kötelező, kivéve, ha valaki cégként regisztrál és a költségeket el kívánja számolni.
  • Teljes név: kitöltése kötelező.
  • Belépési név és jelszó: kötelező. A kitöltés során ékezetes betűket, speciális karaktereket, valamint szóközt nem lehet használni.

A jelszó megerősítését, majd a biztonsági kód beírását követően  lehet továbblépni az egyéb regisztráció adatok megadására szolgáló űrlapra.

Regisztráció

 

Amennyiben az első egyenlegfeltöltés feltöltőkártyéval fog történni, úgy a díjcsomag mezőben a vásárolt feltöltőkártya értékének megfelelő összeget kell kiválasztani. A díjcsomag kiválsztása során figyelmesen kell eljárni, mivel roszz érték választása esetén előfordulhat, hogy az egyenlegfeltöltés nem sikerül.

A telefonszám megadása nem kötelező, viszont a mező kitöltése setén a nemzetközi formátumot kell használni. (Pl.: 003619990510)

Az e-mail cím megadása kötelező. Olyan címet kell megadni, mely rendszeres használatban van, hiszen  a rendszer, valamint az ügyfélszolgálati üzenetek, értesítések erre a címre fognak érkezni.

Nem kötelező, de számlázási címmel kapcsolatos bonyodalmak elkerülése végett praktikus megadni a lakóhely adatait, majd a jelölő négyzetekben elhelyezett jelzésekkel ki kell válaztani, hogy mely eseményekről küldjön értesítést a rendszer.

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után a "Regisztráció" gombra történő kattintással a regisztrálás folyamata befejeződik, melynek sikerességéről az alapadatok és a Fonio azonosító (Pl.:1621*001) megjelenítésével értesíti a rendszer.

Regisztráció

Regsiztráció

Következő fontos lépés az egyenleg feltöltése. A "Tovább a feltöltéshez" gombra kattintva megjelenik a választópanel, ahol ki kell választani az egyenlegfeltöltés módját. 

Egyenlegfeltöltés

A választást követően, a "Tovább" gombra kattintva megjelenik a feltöltés adatait bekérő űrlap.  A kért adatok megadása során nagyon körültekintően kell eljárni, a beírt adatokat többszöri ellenőrzést követően kell elküldeni, hiszen a pontatlanul beírt adatokkal elküldöt egyenlegfeltöltés esetén az egyenleg nem íródik jóvá az előfizetői fiókon.

Fonio feltöltőkártyás feltöltés esetén a sorszám a kibontott kártya hátoldalán, a kártyaszám pedig a szétnyitott kártya jobb oldalán, "Feltöltő kód"  jelöléssel található. Ezeket az azonosítókat az űrlap megfelelő mezőibe be kell írni.

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

A mezők kitöltését, majd a beírt adatok ellenőrzését követően, a "Feltöltés" nyomógombra kattintava egy tájékoztató üzenet jelenik meg a feltöltés eredményéről.

Egyenlegfeltöltés

A regisztrációt illetve az egyenleg sikeres feltöltését követően meg lehet kezdeni a rendszer használatát.